2022-05-21

Vi har återinfört "linjen utan webb" på nummer 072 400 2212 för er som vill slippa webb och de olika webb-funktionerna. Är det någon som stör så kan ni inte blockera den personen utan ni får helt enkelt hoppa till nästa rum själva (tryck # på telefonen) och hoppas på att den somstör inte hoppar med till samma rum.

2020-07-25

Vi har ändrat varningar så att publika rum (börjar med siffrorna "10xx") har kvar sina varningar såsom idag medans Egna skapade rum (skapade med "+" tecknet på webbsidan) enbart har rummets Admin (den som skapade rummet) som kan ge varningar till dem som är i rummet

2020-07-23

Nu inför vi de efterlängtade ändringarna på chatten. Våra gamla varningar återinförs men med tilläget att varnad person kickas ut och tar med sig sina skrivna chatt-rader. Som tidigare så krävs det 2 olika personer inom samma rum som varnar samma person. Man kan inte "jaga" efter någon i andra rum utan enbart inom det rum man själv är med i. Man kan enbart varna 3 gånger inom 5 minuter (men alltså enbart 1 varning till samma person). Får man enbart 1 varning så försvinner den av sig själv efter 1 timma (om någon enbart skulle få 1 varning).

  • Tummarna försvinner (om ni vill ha dem tillbaka så säg till)         
  • Om ni skapar eget rum (med + knappen) så blir ni admin och kan ta bort chatt rader samt varna och ta bort användare i ert rum
  • Filtrering har införts på grupp-chatten för att försöka att öka er trivsel (vi har lyssnat så gott vi kunnat på era förslag)

Kommentarer förhandsgranskas inte av Linjen24.se och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2020-07-18

VAR SNÄLLA MOT VARANDRA OCH SKRIVA INGA PERSONLIGA DETALJER PÅ GRUPP/RUMS-CHATTEN DÅ VI I SÅ FALL MÅSTE STÄNGA AV DEN. Inga telefonnummer, personnummer, www, http, https, etc som ger spårbarhet och inte heller rasistiska påhopp och annat liknande. Var glada att vi numera har en chatt och använd den med förnuft. Ni som skriver är själva ansvariga för era inlägg så gör varandra glada istället för ledsna. 

Kommentarer förhandsgranskas inte av Linjen24.se och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2020-07-14

Nu tar vi bort tumme ner då dessa verkar fylla fel funktion och tom att någon försökte "tumma upp" sin egen användare . Om ni vill att vi även ta bort tumme + så får ni säga till. Vi har även tagit bort att man kan ge "tumme" utan behöva vara inloggad.

NYHETER

Här kan du läsa om våra planerade ändringar av "Linjen" och vi vill även gärna lyssna på åsikter från användare av Linjen. Maila gärna till linjen24.superforum@gmail.com eller info@linjen24.se så försöker vi svara så snabbt vi kan samt samla in alla förslag på önskemål om ändringar av Linjen. 
 

© Copyright linjen24.se