NYHETER

Här kan du läsa om planerade ändringar och funktioner av "Linjen" och vi vill även gärna lyssna på åsikter om vad du tycker om Linjen. Maila gärna till oss på "info@linjen24.se" så försöker vi svara så snabbt vi kan samt samla in alla förslag på önskemål om ändringar av Linjen.

2023-08-02

Moderatorn har bett om att få avsluta sitt uppdrag 2023-08-08. Vi tackar för hjälpen med att förbättra linjen. Om någon har något förslag på hur vi kan fortsätta moderera linjen så är sådana förslag välkomna.

2023-08-01

Vi har ändrat så att blockeringar enbart är max 24 timmar. Hoppas att ni uppskattar detta. Vi kanske tvingas återinföra längre blockeringar på sikt om det visar sig behövas. Alla som blivit blockerade borde kunna ringa in som vanligt inom 24 timmar. Kom ihåg att ni själva kan varna och blockera  de öppna rummen om det förekommer störningar.

Vi kommer att ta bort grupp-chat och enbart tillåta 1-2-1 chat för deltagare. Moderator och admin för privata rum kan fortfarande "gruppchatta"

2023-07-24

En del klagar på att de blivit blockerade av vår moderator som ju försöker att se till att det skall vara så trevligt som möjligt på linjen. Vi ändrar därför på försök lite av våra rutiner och försöker att enbart blockera störande användare 24-timmar istället för längre perioder. Detta betyder inte att användare kan fortsätta bete sig "hur som helst" och inte följa våra regler men vi vill ju inte heller ha för långa blockeringar för de som ångrar sig om man gjort något misstag. Tänk ändå på att Moderatorn fortfarande har verktyg för att blockera under längre tid, eller kanske rent av stänga av användare som upprepande stör eller gör saker som inte är tillåtet.

Maila till "moderator@linjen24.se" för att förklara ev misstag som medfört blockering eller avstängning.

2023-07-24

Vi har lagt till en extra email adress som är "moderator@linjen24.se" som framförallt rör frågor om våra regler och eventuella blockeringar av användare. 

2023-07-02

Linjen har sedan någon månad tillbaka fått hjälp att moderera störande deltagare.  Det är "Houdini" som har fått några extra verktyg för att kunna administrera de olika rummen och framförallt i de "öppna rummen" där det kan bli lite oreda då och då. Hoppas att de flesta av er tycker det har blivit bättre och om ni har förslag på förbättringar så är det bara att skicka ett email till oss.

Då Linjen är en plats att umgås och träffas i en trivsam miljö, så är det ju viktigt att alla försöker acceptera varandra och låta andra deltagare kunna delta i de olika diskussionerna. Houdini har erbjudit sig att försöka hjälpa till så att Linjen blir så trivsam som möjligt och om det finns andra som har förslag på förbättringar eller som på annat vis vill stötta Linjen så är det bara att skicka ett förslag per vår email.

Kom ihåg att Linjen ju är en gratistjänst och där ni alla som deltar ju har ett eget personligt ansvar för det egna uppträdandet och vad ni säger eller kanske skriver.

Det finns ett nytt formulär längst ned på "informations-fliken" där du som upplever dig orättvist behandlad kan kontakta oss. 

Du kan även maila Moderatorn på "moderator@linjen24.se"

Övrigt

Vi har återinfört "linjen utan webb" på nummer 072 400 2212 för er som vill slippa webb och de olika webb-funktionerna. Är det någon som stör så kan ni inte blockera den personen utan ni får helt enkelt hoppa till nästa rum själva (tryck # på telefonen) och hoppas på att den som stör inte hoppar med till samma rum.

Viktigt

VAR SNÄLLA MOT VARANDRA OCH SKRIVA INGA PERSONLIGA DETALJER PÅ GRUPP/RUMS-CHATTEN DÅ VI I SÅ FALL MÅSTE STÄNGA AV DEN. Inga telefonnummer, personnummer, www, http, https, etc som ger spårbarhet och inte heller rasistiska påhopp och annat liknande. Var glada att vi numera har en chatt och använd den med förnuft. Ni som skriver är själva ansvariga för era inlägg så gör varandra glada istället för ledsna. 

Kommentarer förhandsgranskas inte av Linjen24.se och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

© Copyright linjen24.se