NYHETER

Här kan du läsa om planerade ändringar och funktioner av "Linjen" och vi vill även gärna lyssna på åsikter om vad du tycker om Linjen. Skicka gärna kommentarer som ett SMS meddelande till oss på "0724002222" så försöker vi svara så snabbt vi kan samt samla in alla förslag på önskemål om ändringar av Linjen.

2024-02-15

Vi har uppdaterat beskrivningen om våra olika typer av rum som ni kan använda. Skapa gärna ett eget rum och marknadsför det på egen handså att rummet blir populärt att besöka.

Övrigt

Vi har återinfört "linjen utan webb" på nummer 072 400 2212 för er som vill slippa webb och de olika webb-funktionerna. Är det någon som stör så kan ni inte blockera den personen utan ni får helt enkelt hoppa till nästa rum själva (tryck # på telefonen) och hoppas på att den som stör inte hoppar med till samma rum.

Viktigt

VAR SNÄLLA MOT VARANDRA OCH SKRIVA INGA PERSONLIGA DETALJER PÅ GRUPP/RUMS-CHATTEN DÅ VI I SÅ FALL MÅSTE STÄNGA AV DEN. Inga telefonnummer, personnummer, www, http, https, etc som ger spårbarhet och inte heller rasistiska påhopp och annat liknande. Var glada att vi numera har en chatt och använd den med förnuft. Ni som skriver är själva ansvariga för era inlägg så gör varandra glada istället för ledsna. 

Kommentarer förhandsgranskas inte av Linjen24.se och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

© Copyright linjen24.se